Всеукраїнські олімпіади університету: як отримати 20 додаткових балів при вступі

28 лютого 2020 року
Освіта

У 2020 році Каразінський університет проводить Всеукраїнські олімпіади для професійної орієнтації вступників на основі повної загальної середньої освіти.

Основними завданнями олімпіад є виявлення, розвиток обдарованих вступників, надання їм допомоги у виборі професії, залучення їх до навчання в університеті, реалізація здібностей талановитих учнів.

Олімпіади проводяться у два тури — дистанційний (перший) та очний (другий).

Під час проведення дистанційного туру учасники олімпіади ознайомлюються із завданнями, розміщеними на веб-сайті «Абітурієнт Каразінського університету», розв’язують їх та надсилають виконані роботи на електронні адреси, указані на сторінках сайту із завданнями, згідно з наведеною інструкцією, розробленою предметно-методичною комісією.

Другий тур проходить в університеті. До участі в другому турі допускаються учасники, які набрали не менше 75% балів на першому етапі.

Учасникам другого туру олімпіад нараховуються 20 додаткових балів до оцінки сертифіката зовнішнього незалежного оцінювання з одного відповідного предмета при розрахунку конкурсного бала в університеті, але не вище 200 балів за предмет. Додаткові бали нараховуються учасникам, які набрали не менше ніж 90% балів на другому етапі.

Положення про Всеукраїнські олімпіади Харківського національного університету імені В. Н. Каразіна для професійної орієнтації вступників на основі повної загальної середньої освіти.

останні Новини

Архів новин
Корисні посилання