Представник університету взяв участь у засіданні комісії з вивчення історії українського права при Президії Національної академії наук України

28 лютого 2020 року
Наука

25 лютого 2020 року в м. Київ в Інституті держави і права імені В. М. Корецького Національної академії наук України відбулося засідання комісії з вивчення історії українського права при Президії Національної академії наук України.

До складу комісії від юридичного факультету Харківського національного університету імені В. Н. Каразіна увійшов завідувач кафедри державно-правових дисциплін, професор Олександр Головко.

Обговорення було присвячене концепції систематизації пам’яток українського права та здійсненню багатотомного видання «Скарбниця пам’яток українського права».

Відкрив роботу засідання голова комісії, директор Інституту держави і права імені В. М. Корецького НАН України, академік Національної академії наук України, академік Національної академії правових наук України Юрій Шемшученко, який окреслив завдання роботи комісії, підкреслив її унікальність для оприлюднення і популяризації найбільш визначних пам’яток національного права.

У роботі комісії взяли участь представники Інституту держави і права імені В. М. Корецького Національної академії наук України, зокрема заступник директора з наукової роботи Олександр Скрипнюк, завідувач відділу історико-правових досліджень Ігор Усенко, а також відомі фахівці з історії держави і права, які репрезентували різні регіони України

Фото: ДЮІ

останні Новини

Архів новин
Корисні посилання