Стажування студентів-медиків в університетській клініці Університету Йорка (Велика Британія)

З 24 лютого 2023 року протягом 6 тижнів студентки медичного факультету Каразінського університету мали унікальну можливість практичного стажування в університетській клініці Університету Йорка. Це одна з багатьох міжнародних ініціатив, покликаних підтримувати високу якість підготовки студентів Каразінського університету під час вимушеного онлайн-навчання.

Програмою стажування була передбачена безпосередня робота в клініці під наглядом тьютора — лікаря-практика, викладача університетської клініки. 

Проведення цього стажування стало можливим завдяки злагодженій роботі адміністрації медичного факультету, управління міжнародних відносин Каразінського університету і партнерів з Університету Йорка в межах ініціативи Twinning.

Стажування відбувалось за такими напрямами: 

  • внутрішня медицина, 
  • хірургія, 
  • невідкладні стани. 

Студенти-медики Каразінського університету отримали чудову можливість набути практичних навичок, вивчити роботу медичної системи Великої Британії та покращити свої знання з професії. 

Ми щиро вдячні британським партнерам за прекрасну можливість, сподіваємося на продовження плідної співпраці з медичним та іншими факультетами Університету Йорка.

Корисні посилання