Каразінці вдруге взяли участь у курсі «Англійська мова та культура» від Університету Йорка

16–27 січня 2023 року понад 40 студентів і викладачів Каразінського університету взяли участь у мовному онлайн-курсі “English Language and Cultureˮ, ініційованому Університетом Йорка (Велика Британія) у межах партнерства з Каразінським університетом за програмою “Twinning” від Cormack Consulting Group. Участь у цьому курсі для всіх каразінців була абсолютно безплатною.

Нагадаємо, що це вже друга в історії партнерства між університетами сесія курсу «Англійська мова та культура» (перша сесія відбулася у серпні 2022 року).

Під час занять студенти й викладачі Каразінського разом із викладачами Університету Йорка досліджували та аналізували різноманітні кейси, пов’язані з особливостями культурного розмаїття у Великій Британії, британських традицій і звичаїв, музики, архітектури, освіти, суспільного й побутового життя британців тощо. Крім того, каразінці впродовж усього навчання готували дослідницькі проєкти, які вони презентували й захищали наприкінці курсу.

Каразінський університет вдячний Університету Йорка за цю чудову можливість. Підтримка британських колег має надзвичайне значення не лише в цей непростий воєнний час, вона є запорукою успіху на шляху повоєнного відновлення освітнього процесу в нашому університеті. 

Співпраця між Каразінським університетом та Університетом Йорка продовжує набирати обертів, тож слідкуйте за новими ініціативами.

 

Корисні посилання