Каразінці вдруге пройшли стажування у Греції

3–8 квітня 2023 року 25 студентів та викладачів різних факультетів Каразінського університету успішно пройшли Весняну школу, що відбулася в грецькому місті Салоніки, на базі навчального закладу CITY College — у Європейському кампусі Університету Йорка. 

Важливо, що Весняна школа є ще однією масштабною ініціативою, яка стала можливою завдяки тісній співпраці Каразінського університету та Університету Йорка в межах програми Twinning, ініційованої організацією Cormack Consultancy Group.

Учасники школи, що працювала за основними напрямами Digital Teaching Methods, Academic Writing та General English, разом з експертами CITY College мали змогу за допомогою різноманітних цікавих форматів покращити свої знання й навички та набути новий досвід із різних аспектів академічного письма, новітніх підходів, інструментів і методів цифрового викладання, академічної доброчесності та етики, розробки освітніх програм, а також англійської мови, включно з навичками письма, читання, говоріння та аудіювання. 

Не оминули увагою каразінці і те, як влаштована вища освіта в Греції та чим вона відрізняється від інших європейських країн. Водночас наші викладачі розповіли грецьким колегам про організацію освітнього процесу в Каразінському університеті.

Крім інтенсивних навчальних занять, каразінцям була запропонована цікава й розмаїта історико-культурна програма, що дала їм змогу на власні очі ознайомитися з історією та традиціями м. Салоніки й відчути його незвичайну атмосферу: студенти та викладачі Каразінського взяли участь у цікавій оглядовій екскурсії по м. Салоніки та відвідали визначні історичні пам’ятки міста, зокрема Базиліку Святого Димитрія, Базиліку Святої Софії, унікальний Археологічний музей у Вергіні тощо.

Окрім цінного досвіду та незабутніх вражень, учасники Весняної школи отримали сертифікати про участь.

Каразінський університет дуже вдячний Університету Йорка та закладу CITY College за цю неймовірну можливість. Співпраця між Каразінським університетом та Університетом Йорка триває, тож слідкуйте за новинами!

Корисні посилання