Документи
Знайдено 246 документи:
-
Πрограма, характеристика та критерії оцінювання завдань вступного фахового випробування з педагогіки та психології при вступі на навчання для здобуття ступеня магістра за спеціальністю 015 Професійна освіта (за спеціалізаціями)
- розмір файлу 184 Кб, .pdf
-
Πрограма, характеристика та критерії оцінювання завдань вступного фахового випробування з педагогіки та психології при вступі на навчання для здобуття ступеня магістра за спеціальністю 011 Освітні, педагогічні науки
- розмір файлу 188 Кб, .pdf
-
Πрограма вступного випробування презентація дослідницьких пропозицій для осіб, які вступають для навчання на третьому (освітньо-науковому) рівні на здобуття ступеня доктора філософії за спеціальністю 073 «Менеджмент»
- розмір файлу 123 Кб, .pdf
-
Πрограма вступного випробування презентація дослідницьких пропозицій для осіб, які вступають для навчання на третьому (освітньо-науковому) рівні на здобуття ступеня доктора філософії за спеціальністю 076 Підприємництво та торгівля
- розмір файлу 119 Кб, .pdf
-
Πрограма вступного випробування презентація дослідницьких пропозицій для осіб, які вступають для навчання на третьому (освітньо-науковому) рівні на здобуття ступеня доктора філософії за спеціальністю 015 Професійна освіта (за спеціалізаціями)
- розмір файлу 117 Кб, .pdf
-
Πрограма вступного випробування презентація дослідницьких пропозицій для осіб, які вступають для навчання на третьому (освітньо-науковому) рівні на здобуття ступеня доктора філософії за спеціальністю 175 «Інформаційно-вимірювальні технології»
- розмір файлу 166 Кб, .pdf
-
Πрограма вступного випробування з англійської мови для осіб, які вступають для навчання на третьому (освітньо-науковому) рівні на здобуття ступеня доктора філософії
- розмір файлу 210 Кб, .pdf
-
Πрограма фахового екзамену для вступу на другий (магістерський) рівень вищої освіти за спеціальністю 241 «Готельно-ресторанна справа» (освітня програма «Індустрія гостинності») для денної та заочної форм здобуття освіти з дисципліни «Теорія і практика функціонування індустрії гостинності»
- розмір файлу 184 Кб, .pdf
-
Πрограма фахового екзамену для вступу на другий (магістерський) рівень вищої освіти за спеціальністю 181 «Харчові технології» (освітня програма «Ресторанні технології») для денної, заочної форм здобуття освіти з дисциплін «Основи технології ресторанної продукції», «Організація ресторанного господарства», «Управління якістю та безпечністю харчової продукції», «Основи нутриціології та організації харчування»
- розмір файлу 207 Кб, .pdf
-
Πрограма вступного фахового випробування для здобуття ступеня бакалавра на другу вищу або паралельну освіту за спеціальністю 181 Харчові технології (освітня програма «Ресторанні технології») для денної, заочної форм здобуття освіти з дисциплін «Основи технології ресторанної продукції», «Організація ресторанного господарства», «Устаткування закладів ресторанного господарства»
- розмір файлу 192 Кб, .pdf