Семінар-презентація Методичних рекомендацій для закладів вищої освіти з підтримки принципів академічної доброчесності [відео]

28 травня 2019 року
Культура

У Каразінському університеті з ініціативи Американських Рад з міжнародної освіти та Проекту сприяння академічній доброчесності в Україні — SAIUP — відбувся семінар-презентація Методичних рекомендацій для закладів вищої освіти з підтримки принципів академічної доброчесності.

Зі вступним словом до присутніх звернувся проректор, доцент Антон Пантелеймонов.

Спікерами заходу виступили координатор проекту Тарас Тимочко і упорядники матеріалів Володимир Бахрушин та Євген Ніколаєв.

У межах заходу відбулося ознайомлення викладачів та освітніх управлінців, долучених до розроблення та впровадження системи внутрішнього забезпечення якості освіти та системи забезпечення академічної доброчесності у ЗВО, з ключовими тлумаченнями та інструментами для регулювання академічної доброчесності в університетах.

З доповіддю виступив Володимир Бахрушин, розглянувши питання етичних принципів академічної доброчесності, основних видів її порушень, закони про авторські та суміжні права, різні приклади плагіату й самоплагіату тощо.

Текст: Ольга Левко
Фото: Вікторія Якименко

останні Новини

Архів новин
Корисні посилання