Провідний редактор газети «Каразінський університет» отримала почесну грамоту від Президії Національної академії наук України

5 червня 2024 року

Ліна Тимарська — провідний редактор газети «Каразінський університет». Під її керівництвом вийшли останні 12 випусків газети, що виходить в університеті з 1817 року.

4 червня під час засідання Спілки ректорів закладів вищої освіти Харківської області Ліна Тимарська як учасник конкурсу на здобуття Премії НАН України «За популяризацію науки» 2023 року отримала почесну грамоту від Президії НАН України за серію науково-популярних публікацій у газеті «Каразінський університет»!

Як зазначила Ліна Тимарська у своїх соціальних мережах: «Сьогодні, напередодні Дня журналіста, відбулася для мене особлива подія, що засвідчила, що я на своєму місці. Бути редактором, журналістом газети Каразінського університету не лише мотивує йти вперед, досягати успіхів, зростати від учня до вчителя, а ще це почесно, відповідально, назавжди матиме світлий відгук у моєму серці... Найбільше сьогодні хочеться сказати величезне спасибі усім каразінцям, від ректора до студента, кожному, хто щиро вболівав разом зі мною усі ці 20 років спільної роботи за наш улюблений Каразінський, щоби сторінки його славетної історії продовжували наповнюватись новими сенсами, ідеями, голосами, новим життям!»

Каразінський університет щиро вдячний пані Ліні за її віддану працю. Кожен випуск — це колосальна робота, збір неосяжної інформації та незлічені інтерв’ю з каразінцями. За посиланням ви можете ознайомитися з архівом онлайн-газети. Бажаємо успіхів і нових здобутків!

Текст: Юлія Баглик

останні Новини

Архів новин
Корисні посилання