Проєкти Каразінського університету — серед переможців конкурсу в межах програми ЄС Erasmus+ (напрям КА2)

10 серпня 2023 року
Міжнародна діяльність

Проєктні команди факультету іноземних мов та навчально-наукового інституту «Каразінська школа бізнесу» здобули перемогу та були відібрані на фінансування за програмою Європейського Союзу Erasmus+ задля розбудови потенціалу у сфері вищої освіти. 

Загалом переможцями стали 20 проєктів, у яких беруть участь 58 університетів та організацій з України. 

Два нові проєкти-переможці Каразінського університету за напрямом КА2 «Розбудова потенціалу у сфері вищої освіти» програми Erasmus+ є свідченням спраглості наукової та викладацької спільноти до впровадження передових здобутків у галузі вищої освіти, бажання реалізовувати спільні фундаментальні дослідження та, як наслідок, покращувати національні системи вищої освіти учасників.

Проєкти-переможці Каразінського:

  • «Модернізація університетських освітніх програм з іноземних мов шляхом інтеграції інформаційних технологій / Modernization of university education programmes in foreign languages by integrating information technologies —  DigiFLEd».
  • «Реформа навчальних програм для сприяння освіті заради миру в Україні, Грузії та Молдові / Curriculum Reform to Promote Education for Peace in Ukraine, Georgia and Moldova — PeaceEdu», реалізація на базі ННІ «Каразінська школа бізнесу».

 

Проєкт DigiFLEd спрямований на покращення якості освіти у вищій школі України шляхом впровадження сучасних інформаційних технологій, а також сприяння поширенню української мови та культури на міжнародному рівні. Над проєктом працюватиме консорціум з 10 партнерів з чотирьох країн. Координатор проєкту — Університет Тампер, Фінляндія. Тривалість проєкту — три роки. У Каразінському університеті реалізація проєкту відбуватиметься на базі факультету іноземних мов.

Метою проєкту PeaceEdu є сприяння сталим практикам миру в Україні, Грузії та Молдові шляхом зміцнення потенціалу та спроможності закладів вищої освіти в цих країнах інвестувати в розвиток міждисциплінарної освіти миру та вивчення миру. Консорціум складається з 13 партнерів, що представляють шість країн. Координатор проєкту — Університет Тампере, Фінляндія. Тривалість проєкту — три роки. У Каразінському університеті реалізація проєкту відбуватиметься на базі ННІ «Каразінська школа бізнесу».

База всіх проєктів за результатами конкурсу 2023 року доступна за посиланням.

Щиро вітаємо переможців, бажаємо наснаги та натхнення в реалізації амбітних цілей проєктів. Разом до нових перемог!

останні Новини

Архів новин
Корисні посилання