Каразінці у складі експертної групи конкурсу EURIZON

17 жовтня 2023 року
Наука, Міжнародна діяльність

10 жовтня 2023 року відбулися чергові збори наукової експертної групи конкурсу наукових проєктів Європейського Союзу для науковців, які працюють усередині України, EURIZON WP 9.1 “Remote Research Grants for Ukrainian researchers”.

У роботі наукової експертної групи взяли участь і каразінці, зокрема випускниця факультету іноземних мов університету, виконавча директорка Національного фонду досліджень України Ольга Полоцька та професор навчально-наукового інституту «Фізико-технічний факультет» Ігор Гірка.

Результати конкурсу буде оголошено 10 листопада, коли відзначатимуть річниця підписання угоди про науково-технічну співпрацю між Німеччиною та Україною. До того часу буде визначено щонайменше двадцять переможців.

Зважаючи на численні запити, їхню високу якість, наукова експертна група завчасно звернулась до Єврокомісії з проханням збільшити обсяги фінансування конкурсу та очікує днями отримати позитивну відповідь на цей запит. У разі позитивної відповіді від Єврокомісії число профінансованих проєктів сягне шістдесяти, про що буде оголошено до 30 листопада 2023 року.

 

останні Новини

Архів новин
Корисні посилання