Юлія Прус — учасниця тренінгу для фасилітаторів проєкту Erasmus+ «Мистецтво переговорів і вирішення конфліктів (медіація) / ArtNoConflict»

13 вересня 2024 року
Освіта, Міжнародна діяльність

З 4 до 6 вересня 2024 року доцент кафедри управління та адміністрування Юлія Прус взяла участь у тренінгу для фасилітаторів проєкту Erasmus+ «Мистецтво переговорів і вирішення конфліктів (медіація) / ArtNoConflict», який проходив в Університеті імені Миколаса Ромеріса (м. Вільнюс, Литва).

Протягом тренінгу представники українських (Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, Університет «КРОК», Українська асоціація молодіжних рад) та грузинських (Батумський державний університет імені Шота Руставелі, некомерційна організація Youth For The World Non-Entrepreunarial) установ працювали над розробленням презентацій та інтерактивних вправ для подальшого проведення фасилітаційних онлайн-сесій для молодіжних працівників та представників освітніх установ з країн ЄС, Грузії та України. 

Менторський супровід цих процесів здійснювали представники Нідерландської бізнес-академії та Університету імені Миколаса Ромеріса.

Програма тренінгу також передбачала візит до Сейму Литовської Республіки, під час якого учасники поспілкувалися з наймолодшими його представниками та обговорили потенційні напрями розвитку україно-литовської співпраці.

Дякуємо литовським колегам за організацію тренінгу, експертам з Нідерландів за корисні поради та обмін кращими практиками, а представникам партнерських установ з України та Грузії за плідну спільну діяльність.

Продовжуємо працювати задля розвитку міжнародної, міжкультурної та інклюзивної освіти шляхом впровадження віртуальних обмінів у сфері мистецтва переговорів та медіації в країнах ЄС, Грузії та Україні.

останні Новини

Архів новин
Корисні посилання