Всеукраїнський студентський медіафорум StuDigital 3.0

7 липня 2023 року

27–28 травня у Харкові відбувся Всеукраїнський студентський медіафорум StuDigital 3.0.

StuDigital 3.0 став третім заходом у межах проєкту StuDigital, який зосереджений на об’єднанні студентських медіа з університетів різних міст України. Форум був створений з ініціативи студентської ради Каразінського університету за медіапідтримки unk.blog.

StuDigital дозволяє учасникам здобути корисні знання у таких сферах, як SMM, маркетинг, копірайтинг, фото, відео, reels, стратегії та інше, а також надає можливості для знайомств та обміну досвідом. Метою форуму є ознайомити учасників з новими технологіями та методами роботи у сфері медіа і навчити з ними працювати. Головна ідея StuDigital — створити українське медіакомʼюніті.

У межах форуму StuDigital 3.0 відбулося 5 лекцій, які провели запрошені спікери. Це лекції Еви Лукаш про відеопродакшн, Поліни Черненко про копірайтинг. Учасники прослухали лекції Євгенії Артьоменко з дискусією про SMM, бренд-райтерки генерального спонсора, компанії NIX, Маргарити Поденежної. Завершила курс лекцій Вікторія Якименко, яка розповіла про фотографування. Наприкінці заходу також виступили голова unk.blog та її заступниця — Анастасія Загривіна та Катерина Салова.

Форум щорічно проходить у Харкові та збирає понад 100 студентів з різних університетів України. Під час заходу учасники слухають лекції та беруть участь у майстер-класах, воркшопах і дискусіях з відомими фахівцями у сфері медіа. Отже, StuDigital дозволяє учасникам не тільки здобути теоретичні знання, а й закріпити їх на практиці.

StuDigital 3.0 був організований за підтримки спонсорів: бренд українських соків «Світанок», онлайн-сервіс пошуку фахівців Kabanchik.ua, мережа піцерій Pizza Day, видавництво «Фабула», творче об’єднання ArtKit, Qiso та Hostel 11. Генеральним спонсором виступав NIX.

останні Новини

Архів новин
Корисні посилання