Вітання ректора Київського національного торговельно-економічного університету Анатолія Мазаракі з 215-річчям університету

28 січня 2020 року
Культура

Шановний Вілю Савбановичу!

Biд iмені ректорату та від себе особисто щиро вітаю Вас з нагоди 215-ї pічниці Харківського національного університету імені В. Н. Каразіна.

Ваш навчальний заклад пройшов славетний історичний шлях розвитку та удосконалення. Історія університету є невіддільною вiд інтелектуальної, культурної та духовної історiї України. 3 університетом пов’язане видання перших вітчизняних газет і часописів, створення відомих наукових товариств. Він по праву посідає провідне місце у всеукраїнських рейтингах класичних університетів і добре відомий далеко за межами України.

Нині університет є одним із найавторитетніших навчальних закладів України, в якому здійснюються якісні перетворення, спрямовані на підготовку фахівців нової генерації.

Досягнуті успіхи та високий авторитет Університету ґрунтуються на творчій та ініціативній працi професорсько-викладацького складу, всіх співробітників, модернізованій навчальній базі, вмінні поставити цілі та забезпечити їх досягнення.

Бажаю Вашому колективу творчих злетів і перемог, відмінних успіхів у праці, нових звершень, досягнення поставлених цілей на шляху підвищення piвня підготовки фахівців для процвітання України.

3 повагою, професор, академік НАПН України, заслужений діяч науки i тexнiки України Анатолій Мазаракі

Текст: Валерія Харченко
Фото: Михайло Проценко

останні Новини

Архів новин
Корисні посилання