Вітання колективу Національного університету «Львівська політехніка» з 215-річчям університету

28 січня 2020 року
Культура

Дорогий Вілю Савбановичу!

Шановне товариство Харківського національного університету імені В. Н. Каразіна!

Від себе та всієї академічної спільноти Національного університету «Львівська політехніка» вітаю Вас із 215-літтям створення Вашого навчального закладу.

За роки існування Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна пройшов чимало етапів формування, розгортаючи щораз потужнішу роботу в підготовці висококваліфікованих фахівців різних напрямів. Величезні здобутки, зокрема й міжнародні наукові школи, що діють в університеті, тісна співпраця з НАН України та галузевими академіями наук України, а також кількість та якість дослідницьких праць, створених вченими, безумовно, дають право називати Ваш заклад вищої освіти чи не найпотужнішим науковим та освітнім осередком на Лівобережжі нашої держави.

Вражає також і відданість, із якою працюють викладачі, та запал до навчання студентства. 3 року в рік сотні ваших випускників успішно реалізовують свої вміння та здібності задля успішного розвитку нашої держави.

Багаторічна співпраця Національного університету «Львівська політехніка» та Харківського національного університету імені В. Н. Каразіна — це завжди нові можливості, перспективні проєкти та надійне партнерство в освіті й науці.

Розумію, скільки зусиль і професійної майстерності необхідно докладати, щоб досягати висот. Знаю, яку потужну працю мусите звершувати, щоб упродовж років втримувати такі високі позиції — і Вам це вдається!

Переконаний, що запорукою успішної діяльності університету є злагоджена командна робота усього колективу, який вболіває за успіх кожного. Безумовно, цього було б складно досягти без мудрого керівництва та надійних підвалин, які є основою для зростання потужних науковців і високопрофесійних фахівців.

Бажаю кожному з Вас ніколи не сумніватися в тому, що Ваша праця — благословенна Богом. Працюйте на благо Вашого університету і нашої України. Натхнення та успіхів на професійній ниві, щастя й радості в особистому житті!

3 повагою, ректор національного університету «Львівська політехніка», голова Ради ректорів Львівщини, професор Юрій Бобало

Текст: Валерія Харченко
Фото: lviv.travel

останні Новини

Архів новин
Корисні посилання