Вітання колективу Національного технічного університету України «Київський політехнічний інститут iмені Iгоря Сікорського» з 215-річчям університету

30 січня 2020 року
Культура

Вельмишановний Віль Савбанович!

Biд iмені громадськості Національного технічного університету України «Київський політехнічний інститут iмені Iгоря Сікорського» і від себе особисто щиро вітаю Вас та колектив Харківського національного університету імені В. Н. Каразіна з важливою датою — 215-ю річницею від початку його славетної історiї.

Ваш навчальний заклад славиться високим рівнем пiдготовки фахівців і є одним із найпрестижніших закладів вищої освіти не лише України, але й Європи. Крім того, він гідно представляє українську академічну спільноту у світі.

Колективу університету є чим пишатися, адже здобутки його працівників неодноразово відзначалися на державному та міжнародному рівнях, а результати досліджень знайшли застосування в різних галузях науки і техніки.

Енергія, ініціативність, творчий та науковий потенціал професорсько-викладацького складу забезпечили Вашому університету заслужений авторитет та повагу.

Варто відзначити чималу кількість позитивних відгуків про випускників Вашого університету, які впродовж усіх років його існування плідно працюють на підприємствах та в державних установах.

Ми переконані, що 215-та річниця — вагомий підсумок величезної та значущої праці всього колективу. А найголовніше — це нові плани та перспективи.

Поздоровляючи колектив університету зі святом, хочу побажати йому подальших досягнень та висловити впевненість у тому, що Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна і надалі буде робити свій вагомий внесок в успіхи нашої держави.

Ректор Національного технічного університету України «Київський політехнічний інститут iмені Iгоря Сікорського» Михайло Згуровський

Текст: Валерія Харченко
Фото: zeft.in.ua

останні Новини

Архів новин
Корисні посилання