Вітання колективу державної установи «lнститут економіки та прогнозування Hацiональної академії наук України» з 215-річчям університету

31 січня 2020 року
Культура

Вельмишановний Вілю Савбановичу!

Biд усього серця поздоровляємо Вас та у Вашій особі весь колектив Харківського національного університету імені Василя Назаровича Каразіна зі знаменною датою — 215-річчям заснування.

Харківський національній університет імені В. Н. Каразіна посідає видатне місце в історії України, її науки та культури. 3 ним пов’язані імена багатьох всесвітньо відомих вчених, письменників, представників культури та мистецтв, політичних діячів не лише України, а й багатьох інших країн світу. Університет став центром формування унікального науково-технологічного, промислового та культурного кластера, який сьогодні займає провідні позиції у національному соціально-економічному розвитку. У глобальних університетських рейтингах Харківський національній університет iмені В. Н. Каразіна неодноразово визнавався кращим серед закладів вищої освіти України.

Сьогодні колектив університету активно розвиває дослідження у новітніх наукових напрямах природничих та гуманітарних наук, сумлінно працює над підготовкою фахівців XXІ століття, що здатні знайти відповіді на гострі виклики сьогодення та майбутнього.

Бажаємо всім науковцям, викладачам та співробітникам Харківського національного університету імені Василя Назаровича Каразіна міцного здоров’я, творчої наснаги та успixів у благородній праці на ниві науки та освіти.

3 повагою, директор державної установи «lнститут економіки та прогнозування Hацiональної академії наук України», академік НАН України Валерій Геєць, заступник директора, випускник і професор Харківського національного університету, член-кореспондент НАН України Андрій Гриценко

Текст: Валерія Харченко
Фото: Вікторія Якименко

останні Новини

Архів новин
Корисні посилання