Вітання колективу державної установи «Інститут загальної та невідкладної хірургії імені В. Т. Зайцева Національної академії медичних наук України» з 215-річчям університету

31 січня 2020 року
Культура

Вельмишановний Bілю Савбановичу!

Щиро вітаємо Вас та колектив університету з 215-ю річницею Вашого навчального закладу!

Ви по праву можете пишатися славетною історією одного з найстаріших закладів вищої освіти Східної Європи — Харківського національного унiверситету імені Василя Каразіна!

З Вашим навчальним закладом пов’язані імена не одного покоління всесвітньо відомих вчених, науковців та просвітників.

Переконані, що Ви і надалі зберігатимете та примножуватимете традиції свого навчального закладу, формувати нову генерацію української творчої еліти, здатної дати гідну відповідь на виклики сьогодення.

Висловлюємо глибоку подяку і шану всьому колективу університету й зичимо успіхів у плеканні молодої надії нашої держави!

Нехай натхнення і жага творчого пошуку будуть Вашими вірними супутниками, життя — багатогранним і плідним, шлях до професійного зростання — успішним!

Переконливих Вам здобутків в ім’я українського народу, міцного здоров’я, щастя, довголіття!

За дорученням колективу з глибокою повагою, директор державної установи «Інститут загальної та невідкладної хірургії імені В. Т. Зайцева Національної академії медичних наук України», професор Валерій Бойко

Текст: Валерія Харченко
Фото: Вікторія Якименко

останні Новини

Архів новин
Корисні посилання