Вітаємо переможців конкурсу Еразмус+ Жан Моне 2024!

16 серпня 2024 року
Освіта, Наука

З гордістю повідомляємо, що Каразінський університет отримав 5 нових проєктів за програмою Еразмус+ Жан Моне!

  • Проєкт EAUCES («Східноукраїнський Центр європейських студій»), під керівництвом Дмитра Миколенка (історичний факультет), має на меті розвиток європейських студій у Східній Україні. Основний акцент зроблено на впровадженні нових навчальних курсів, які охоплюють теми європейської інтеграції, інформаційної та кібербезпеки, протидії інформаційним війнам, економіки в умовах війни.
  • Проєкт EU-PartDemo («Демократія участі й багаторівневе врядування в ЄС»), під керівництвом Марка Воронова (юридичний факультет), буде досліджувати та поширювати знання про демократію та врядування в ЄС для посилення співпраці та інтеграції в межах Європейського Союзу. Це вже третій грант, який буде реалізовуватися на юридичному факультеті з 2019 року.
  • Проєкт GlobalSPaCE («Глобальне стале виробництво та циркулярна економіка»), під керівництвом Ганни Дорошенко (економічний факультет), має на меті впровадження європейського досвіду сталого виробництва та циркулярної економіки для розвитку України, з акцентом на адаптивності та етичності у вирішенні екологічних та економічних викликів.
  • Проєкт ELEVATE-U («Розширення можливостей України через європейські цифрові досягнення та трансформацію»), під керівництвом Ганни Дорошенко (економічний факультет), буде підвищувати цифрову готовність та стійкість майбутніх фахівців України, використовуючи досвід ЄС у цифровій трансформації.
  • Проєкт SUEW2I ("Story of the United Europe: From War to Integration"), представлений кафедрою краєзнавчо-туристичної роботи, соціальних і гуманітарних наук Української інженерно-педагогічної академії, має на меті розвиток інноваційного викладання, посилення міждисциплінарних досліджень та організацію дискусійних заходів у галузі історії об’єднаної Європи. Проєкт спрямований на залучення ширшої аудиторії, включаючи студентів та співробітників академії, до досліджень у цій сфері, а також на активний внесок у розвиток економіки та суспільства ЄС.

Щиро дякуємо нашим колегам за невтомну працю, високий професіоналізм і відданість справі! Кожен з вас робить вагомий внесок у розвиток нашого університету та його інтеграцію в європейський простір.

Бажаємо успішної реалізації проєктів, нових професійних досягнень і подальших перемог! Нехай ваші проєкти надихають інших, приносять нові знання та відкривають горизонти. Разом ми здатні змінювати світ на краще, втілюючи найсміливіші ідеї та досягаючи нових висот!

Разом з National Erasmus+ Office in Ukraine & HERE team

останні Новини

Архів новин
Корисні посилання