В університеті стартував проєкт “American Weeks in Karazin”

14 жовтня 2024 року
Освіта

9 жовтня 2024 року в Каразінському університеті стартував проєкт “American Weeks in Karazin” — освітньо-дискусійна платформа, що об’єднує студентів, викладачів і провідних фахівців для всебічного аналізу політичної ситуації в США напередодні президентських виборів.

Ініціатор проведення проєкту навчально-науковий інститут «Каразінський інститут міжнародних відносин та туристичного бізнесу».

Протягом кількох тижнів учасники зможуть більш детально ознайомитися з американською політичною культурою, проаналізувати передвиборчі настрої, розглянути потенційні ризики та можливості результатів голосування американських виборців. 

Крім цього, у межах проєкту передбачено зустрічі із запрошеними експертами, студентами американських закладів вищої освіти та іншими гостями з США, які поділяться своїм досвідом і знаннями.

Першу лекцію прочитав доцент навчально-наукового інституту «Каразінський інститут міжнародних відносин та туристичного бізнесу» Іван Марченко на тему «Американські вибори: нестандартний підхід», де було детально розглянуто структуру виборчої системи США, особливості виборчого процесу та ролі виборців. 

Лектор проаналізував головних кандидатів та їхні виборчі кампанії, а також спрогнозував можливі сценарії розвитку подій після голосування. 

“American Weeks in Karazin” продовжуються та попереду на усіх чекає низка заходів в онлайн- та офлайн-форматах. 

6 листопада, на наступний день після виборів, проєкт завершиться онлайн-марафоном спостереження за результатами виборів з експертною студією та прямими включеннями гостей із США.

останні Новини

Архів новин
Корисні посилання