Урочистий випуск слухачів за програмою «Українська мова як державна в професійному спрямуванні»

25 березня 2024 року
Освіта

21 березня 2024 року в Каразінському відбувся урочистий випуск працівників компанії AGRO Generation, які були слухачами курсів підвищення кваліфікації за сертифікатною освітньою програмою «Українська мова як державна в професійному спрямуванні».

Освітній процес у центрі післядипломної освіти упродовж січня-березня 2024 року передбачав опанування учасниками відповідних 15-ти тем під час участі в лекційних, практичних і самостійних заняттях за відповідною інституційною формою. Також слухачів було залучено до виконання практико-орієнтованих завдань згідно з їхньою спеціальністю в компанії AGRO Generation, що якісно вплинуло на модернізацію мовних і мовленнєвих компетентностей слухачів.

Під час заходу проректор Борис Самородов привітав випускників курсу, побажав їм продуктивної праці та відмінного здоров’я.

Директор центру післядипломної освіти Михайло Татаринов провів інтерактивне зворотне спілкування з групою слухачів курсів, вислухав їхні враження та оцінку професійної діяльності викладача — автора цієї програми Юлії Гарюнової, відповів на питання щодо подальшої співпраці у сфері післядипломної освіти.

Випускники подякували адміністрації Каразінського за створення сприятливих і гнучких психолого-педагогічних та організаційних умов безпосередньо під час навчання на курсах підвищення кваліфікації.

Наприкінці заходу Борис Самородов та Михайло Татаринов вручили слухачам документи про підвищення кваліфікації встановленої форми.

 

останні Новини

Архів новин
Корисні посилання