Уперше в Каразінському відбувся випуск педагогів за програмою «Надання первинної медичної допомоги здобувачам освіти»

6 жовтня 2023 року
Освіта

У Каразінському університеті вперше відбувся випуск педагогічних працівників та управлінських кадрів комунального закладу «Харківський ліцей № 28 Харківської міської ради», які впродовж вересня – жовтня 2023 року набували відповідних компетентностей за робочою освітньою програмою «Надання первинної медичної допомоги здобувачам освіти».

У межах заходу директор центру післядипломної освіти Михайло Татаринов привітав педагогічний колектив ліцею із Всесвітнім днем учителя, побажав присутнім міцного здоров’я, інноваційної діяльності, фахового прагматизму, сімейного щастя та оптимізму у роботі зі здобувачами загальної середньої освіти, їхніми батьками.

Декан медичного факультету, професор Тетяна Лядова проаналізувала результати підсумкового анкетування за програмою «Надання первинної медичної допомоги здобувачам освіти», яке виконували слухачі, відзначила високий рівень засвоєння теоретичного матеріалу з курсу та його ефективне поєднання з практичними складовими, можливістю кожним присутнім на заході надавати необхідну якісну первинну медичну допомогу у разі життєвої потреби, висловила надію на подальшу творчу співпрацю з колективом ліцею з різних питань освітньої, методичної та наукової діяльності. 

Крім цього, присутні отримали від декана роздаткові інформаційно–методичні буклети з тематикою різноманітних просвітницьких заходів у системі післядипломної освіти.

Директорка ліцею Ольга Ляпунова висловила слова щирої подяки професорсько–викладацькому складу Каразінського університету за високу професійну майстерність в організації та роботі на заняттях з учителями на курсах підвищення кваліфікації за відповідною освітньою програмою.

Тетяна Лядова та Михайло Татаринов урочисто вручили свідоцтва про підвищення кваліфікації присутнім педагогічним працівникам ліцею. 

Наприкінці заходу відбувся обмін думками слухачів про результати навчання за програмою «Надання первинної медичної допомоги здобувачам освіти».

 

останні Новини

Архів новин
Корисні посилання