У Каразінському за різними програмами розпочато навчання вчителів-предметників на курсах підвищення кваліфікації

27 жовтня 2023 року
Освіта

Із 26 жовтня 2023 року в центрі післядипломної освіти Каразінськаого університету розпочато освітній процес для вчителів української мови та української літератури, математики, історії, англійської мови, біології, географії, класів початкової школи.

У навчанні беруть участь педагоги з усіх закладів загальної середньої освіти 9-ти районів м. Харкова, трьох міських рад окремого міста обласного значення та окремих сільських районів Харківської області, двох селищних рад відповідних сільських районів Харківської області, закладів загальної середньої освіти приватної форми власності м. Харкова, фахової передвищої освіти Харківської обласної ради, закладів професійно-технічної (професійної освіти) Харківської області, закладів освіти м. Харкова, що підпорядковані Міністерству культури України, закладів освіти м. Києва та м. Одеси.

Освітній процес для слухачів забезпечуватимуть провідні науково-педагогічні працівники-практики кафедр факультету геології, географії, рекреації і туризму, історичного факультету, факультету математики і інформатики, філологічного факультету університету, а також зовнішні партнери з комунальних закладів «Харківська гімназія № 77» та «Харківський ліцей № 28», «Харківський обласний науковий ліцей-інтернат “Обдарованість” Харківської обласної ради».

На установчому занятті для потенційних слухачів неформальної освіти директор центру післядипломної освіти Михайло Татаринов ознайомив присутніх із програмними змінами та специфікою проведення освітнього процесу, презентував розклад навчання за диверсифікованим підходом, провів інструктаж з дотриманням вимог безпеки життя слухачів, відповів на актуальні запитання присутніх.

Упродовж жовтня та до середини листопада 2023 року навчання для різних категорій вчителів і викладачів закладів освіти на курсах підвищення кваліфікації буде здійснено в онлайн-форматі та передбачатиме низку лекційних, практичних, тренінгових занять, воркшопів тощо з урахуванням вимог «Нової української школи».

останні Новини

Архів новин
Корисні посилання