У Каразінському відкрито другу локацію для педагогів за програмою «Надання первинної медичної допомоги здобувачам освіти»

27 вересня 2023 року
Освіта

З 25 серпня 2023 року в симуляційному центрі медичного факультету Каразінського університету центр післядипломної освіти відкрив другу локацію для підготовки педагогічних працівників та управлінських кадрів закладу повної загальної середньої освіти м. Харкова за робочою освітньою програмою «Надання первинної медичної допомоги здобувачам освіти».

Директор центру післядипломної освіти Михайло Татаринов провів інструктаж з дотриманням вимог безпеки життя слухачів та ознайомив їх з особливостями проведення практичних занять з питань порушення прохідності дихальних шляхів та надання первинної допомоги.

Асистент кафедри загальної хірургії, анестезіології та паліативної медицини медичного факультету Іван Рудас провів практичні та тренувальні заняття зі слухачами за відповідною тематикою, спільно з ними забезпечив виконання вправ щодо використання симулятора. Учасники навчання розпочали формування відповідних компетентностей.

останні Новини

Архів новин
Корисні посилання