У Каразінському розпочинається підвищення кваліфікації слухачів за різними робочими освітніми програмами

13 жовтня 2023 року

У Каразінському університеті на базі центру післядипломної освіти з 11 жовтня 2023 року розпочинається освітній процес на курсах підвищення кваліфікації для потенційних слухачів за робочою освітньою програмою «Українська мова як державна в професійному спрямуванні», а з 16 жовтня 2023 року — за робочою освітньою програмою «Конструювання дистанційних курсів для системи змішаного навчання у закладах освіти».

Учасниками навчання стануть науково-педагогічні працівники різних кафедр економічного, медичного, соціологічного, філософського, юридичного факультетів, факультетів іноземних мов, математики і інформатики, психології, навчально-наукових інститутів «Інститут державного управління», «Каразінський банківський інститут», «Фізико-технічний факультет», кафедри фізичного виховання та спорту.

На установчих заняттях, що відбулися з потенційними слухачами у відповідні дні, директор центру післядипломної освіти Михайло Татаринов ознайомив присутніх із особливостями розкладу освітніх занять, роботи з електронними варіантами занять у системі MOODLe, варіантами створення підсумкових робіт за результатами навчання, провів інструктаж із техніки безпеки життя.

Провідні викладачі та автори програм Юлія Гарюнова та Ганна Тимченко презентували слухачам сутність робочих освітніх програм, ознайомили зі специфікацією лекційних, практичних та самостійних занять.

Наприкінці зустрічей Михайло Татаринов, Юлія Гарюнова та Ганна Тимченко відповіли на запитання учасників.

Освітній процес в онлайн-режимі для слухачів підвищення кваліфікації за відповідними робочими освітніми програмами здійснюватиметься згідно з розкладами.



останні Новини

Архів новин
Корисні посилання