Каразінці організували турнір із управління разом зі студентами Університету Менделя в Брно

20 листопада 2023 року
Освіта

17 листопада 2023 року іноземні та українські студенти Каразінського університету разом зі студентами Університету Менделя в Брно (Чехія) зустрілися для участі в турнірі з управління.

Загалом у заході взяли участь студенти з Бангладеш, Греції, Естонії, Зімбабве, Індії, Латвії, України, Чехії.

Модераторами заходу виступили студентки Каразінської школи бізнесу Яна Курбаєва та Марія Донченко, які пройшли стажування в Університеті Миколаса Ромеріса щодо інтеграції та адаптації іноземних студентів у межах проєкту Erasmus+ INTERADIS.

Каразінський університет є учасником проєкту Erasmus+ «Інтеграція та адаптація іноземних студентів/INTERADIS», який реалізовують на базі Каразінської школи бізнесу.

Організаторами заходу були доценти кафедри управління та адміністрування Каразінської школи бізнесу Юлія Прус та Юлія Квітка, до участі в заході також долучилися доценти Денис Давидов та Антон Квітка

Під час заходу студенти покращили свої навички ведення переговорів, відстоювання власних інтересів та інтересів компаній, які вони представляють, а також спробували власні сили як компетентне журі переговорного процесу. 

останні Новини

Архів новин
Корисні посилання