У Каразінському розпочався освітній процес для адміністраторів і педагогів закладів освіти України

8 листопада 2023 року
Освіта

З 6 листопада 2023 року в Каразінському університеті розпочато освітній процес для директорів і заступників директорів із навчально–виховної роботи, вчителів і викладачів зарубіжної літератури, інформатики та інформаційно–комунікаційних технологій, фізики і астрономії, асистентів учителів закладів загальної середньої освіти, інших закладів освіти 7–ми районів м. Харкова, закладів освіти приватної форми власності м. Харкова, трьох міських рад обласного значення, трьох селищних рад окремих сільських районів Харківської області, закладу фахової передвищої освіти та закладів професійно–технічної (професійної освіти) обласного підпорядкування Харківської області, закладів загальної середньої освіти м. Сєвєродонецька Луганської області та Ірпінського району Київської області.

Освітній процес для слухачів здійснюють фахівці–практики факультету комп’ютерних наук, фізичного факультету, центру післядипломної освіти та зовнішні партнери з інших комунальних закладів м. Харкова.

На установчому занятті директор центру післядипломної освіти Михайло Татаринов ознайомив присутніх із програмними вимогами та специфікою освітнього процесу, презентував розклад занять програм, провів інструктаж із дотриманням вимог безпеки життя слухачів, відповів на актуальні запитання присутніх учасників.

Упродовж листопада 2023 року освітній процес для слухачів на курсах підвищення кваліфікації здійснюватиметься в онлайн-форматі та передбачатиме низку лекційних, практичних, тренінгових занять, воркшопів тощо з урахуванням вимог «Нової української школи», зокрема, для навчання учнів 5–х та 6–х класів базової школи.

 

останні Новини

Архів новин
Корисні посилання