У Каразінському пройшов тренінг «Невідкладні стани: надання домедичної допомоги на місці подій»

26 квітня 2023 року

Медичний факультет провів для працівників та студентів університету тренінг «Невідкладні стани: надання домедичної допомоги на місці подій» за програмою Національної асоціації техніків екстреної медичної допомоги (США), авторизованим освітнім центром якої є Каразінський університет.

Тренінг провели сертифіковані інструктори Національної асоціації техніків екстреної медичної допомоги (США), фахівці Центру післядипломної медичної освіти: лікар-нейрохірург Іван Рудас та лікар-анестезіолог Владислав Гвоздь під керівництвом лікаря-анестезіолога Марії Матвєєнко.

Участь у заході взяли 13 студентів та працівників Каразінського університету, зокрема і проректор з науково-педагогічної роботи Борис Самородов. Учасники в повному обсязі опанували практичні навички першої домедичної допомоги з використанням сучасних симуляторів, після закінчення тренінгу отримали відповідні сертифікати.

Найближчим часом заплановано проведення додаткових тренінгів для осіб немедичних спеціальностей. Слідкуйте за анонсами та долучайтеся до команди рятівників життів!  



останні Новини

Архів новин
Корисні посилання