Розширення співпраці з німецькими університетами: запрошуємо навчатися за програмами подвійних дипломів

19 липня 2023 року

Шановні абітурієнти! Стартувало подання документів для зарахування на навчання до Каразінського, тому університет підготував унікальну пропозицію для вступників, які перебувають за межами України на території Німеччини.

Освітній хаб університету в м. Мюнхен (Німеччина) продовжує свою роботу й успішну співпрацю з німецькими університетами.

Нещодавно Каразінський уклав договір про співробітництво з Ульмським університетом (Universität Ulm), зокрема щодо безоплатних програм подвійних бакалаврських дипломів.

Вже в осінньому семестрі 2023/2024 навчального року студенти Каразінського університету зможуть пів семестру провести на навчанні в німецькому університеті.

Безоплатними програмами подвійних дипломів можуть скористатися студенти, які закріплені як за освітнім хабом у Мюнхені, так і в Каразінському.

Напередодні наші студенти факультету математики та інформатики у Мюнхені вже відвідали Ульмський університет для ознайомлення та спілкування з колегами. Дякуємо за ці можливості партнерам університету в Німеччині, зокрема Культурному центру GOROD!

Продовжуємо розширювати освітні та наукові горизонти разом. Запрошуємо навчатися в Каразінському!

останні Новини

Архів новин
Корисні посилання