Розпочато підвищення кваліфікації вихователів, вчителів, директорів закладів освіти, методистів центру освітніх технологій

1 лютого 2024 року

З 29 січня 2024 року в Каразінському університеті розпочато освітній процес на курсах підвищення кваліфікації для різних категорій вихователів, вчителів, викладачі, директорів закладів освіти різних типів і форм власності, методистів центру освітніх технологій з семи районів м. Харкова, п’яти селищних, сільських, міських рад, трьох сільських районів та трьох міст обласного підпорядкування Харківської області, спеціального закладу освіти та закладів фахової передвищої освіти обласної комунальної власності, м. Сєвєродонецька Луганської області та м. Миргорода Полтавської області.

Серед учасників є педагоги закладів освіти з трьох деокупованих міських та селищної ради двох сільських районів Харківщини.

Освітній процес, організований центром післядипломної освіти університету, забезпечують висококваліфіковані науково-педагогічні та педагогічні працівники-практики кафедр історичного факультету, факультету геології, географії, рекреації і туризму, факультету математики і інформатики, філологічного факультету, навчально-наукового інституту «Каразінський банківський інститут», центральної наукової бібліотеки, а також постійні зовнішні партнери університету: представники комунальних закладів «Дошкільний навчальний заклад (ясла-садок) № 427», «Харківський ліцей № 28», «Харківський ліцей № 51», «Харківська гімназія № 77», «Харківський міський ресурсний інклюзивний центр № 1» Харківської міської ради.

Специфікою освітнього процесу для різних категорій слухачів є органічне поєднання лекційних занять, присвячених сучасним науковим і педагогічним досягненням й відкриттям, зробленим, зокрема, науковцями Каразінського, з практичними заняттями, як-от: воркшопами, тренінгами, створенням та розв’язанням ситуативних завдань, вправами тощо.

На початку заняття учасники вшанували пам`ять харків’ян та мешканців області, зокрема й колег, які загинули з 24 лютого 2022 року.

На установчому занятті для учасників підвищення кваліфікації директор центру післядипломної освіти Михайло Татаринов привітав колишніх студентів університету з 219-ю річницею його відкриття, провів інструктаж з безпеки життєдіяльності в умовах воєнного стану, ознайомив з розкладом та особливостями освітнього процесу за диверсифікованими програмами, провів вхідне оцінювання.

Освітній процес триватиме до 19 лютого 2024 року.

останні Новини

Архів новин
Корисні посилання