Результати фіналу Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт МАН: харківці серед переможців [оновлено]

14 червня 2023 року

Вітаємо з перемогою в III (фінальному) етапі Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів МАН України у 2022/2023 навчальному році:

  • учня 11 класу Харківського ліцею № 89 Владислава Сергушенкова, який посів перше місце в секції «Прикладна математика» відділення «Математика» з роботою «Періодичні розв’язки неявних лінійних різницевих рівнянь над кільцем». Роботу виконано під керівництвом доцента кафедри прикладної математики факультету математики і інформатики Олексія Півня та вчителя математики Ірини Бондаренко.
  • учня 11 класу ХПСШ «Харківський колегіум» Германа Сініцина, який посів друге місце в секції «Технологічні процеси та перспективні технології» відділення технічних наук з роботою «Нанесення фотокаталітичного покриття TiO2 анатазної модифікації методом термічного випаровування та дослідження його властивостей». Роботу виконано під керівництвом доцента кафедри матеріалів реакторобудування та фізичних технологій ННІ «Фізико-технічний факультет» Володимира Чишкали та вчителя фізики Ольги Лялікової.

Зичимо Владиславу та Герману міцного здоров’я та нових творчих успіхів! Чекаємо в приймальній комісії Каразінського!

Текст: Ігор Гірка

останні Новини

Архів новин
Корисні посилання