Рейтингові списки успішності студентів за результатами ІІ семестру 2022/2023 навчального року

7 липня 2023 року

За результатами підсумкового семестрового контролю ІІ семестру 2022/2023 навчального року підготовлено й опубліковано списки студентів, які мають право на отримання стипендії на основі здобутого рейтингового балу. На жаль, університет змушений здійснювати виплату стипендії тільки в межах отриманих бюджетних коштів від Міністерства освіти і науки України.

Ми розуміємо, що через війну фінансування значно ускладнюється. У березні Каразінський отримав стипендіальне забезпечення для 18% осіб. Але до червня, спільними зусиллями каразінців, нам вдалося підняти цей відсоток до 25%.

Кожного місяця університет буде оновлювати цей відсоток в залежності від отриманих коштів. У липні, відповідно до отриманого фінансування, відсоток стипендіатів склав 18% від студентів, які навчаються за державним замовленням. Каразінська спільнота, як і в минулому семестрі, докладатиме максимум зусиль для розв’язання цієї ситуації, аби збільшити відсоток стипендіального забезпечення. Ми підготували і направимо лист щодо цього до Міністерства освіти і науки України. Ми завжди будемо діяти в інтересах наших студентів.

Попри війну Каразінський продовжує працювати, студенти успішно завершили навчальний рік, склали іспити, захистили дипломи. Ви справжні молодці, ви справжні каразінці!

Дякуємо вам за розуміння. Тільки разом ми зможемо досягти результатів!

Знаємо: нам є над чим працювати. Свої питання і думки можете надсилати на пошти studrada@karazin.ua, ppos@karazin.ua та в телеграмі — @helpkarazinbot.

останні Новини

Архів новин
Корисні посилання