Реалізація міжнародного проєкту "Ukraine Digital in Times of Crisis 2024"

9 липня 2024 року
Освіта

1–6 липня 2024 року відбулася мобільність викладачів проєкту "Ukraine Digital in Times of Crisis 2024" за підтримки DAAD.

Команда Каразінського університету відвідала Берлін і Університет економіки та менеджменту (FOM) у межах проєкту "Ukraine Digital in Times of Crisis 2024". Проєкт реалізовують на факультеті міжнародних економічних відносин та туристичного бізнесу, активно залучаючи Каразінський банківський інститут, економічний факультет, соціологічний факультет.

Весь семестр викладачі проєкту: Олена Миколенко, Наталя Данько, Анна Чхеайло, Аліна Калашнікова, Ірина Денчик, Лариса Тєшева, Валерія Баранова — працювали над розробкою англомовних курсів з підприємництва, бізнесу та цифрових технологій у Moodle. Студенти мають безоплатний доступ до цих курсів для вивчення. Більше про початок проєкту можна дізнатися за посиланням.

Програма мобільності передбачала і культурну програму: візит до Бундестагу, кіностудії (Filmpark Babelsberg), огляд Євро–2024, участь у Всесвітньому конгресі, нетворкінг та багато іншого.

Проєкт реалізується в Каразінському університеті з 2022 року завдяки співпраці з професором Університету прикладних наук Південної Вестфалії (Німеччина) Евальдом Міттельштадтом і професором Педагогічного університету Карлсруе (Німеччина) Клаудією Віпке.

останні Новини

Архів новин
Корисні посилання