Реалізація міжнародного проєкту EURIDICE в Каразінському університеті

26 липня 2024 року
Освіта, Наука, Міжнародна діяльність

У Каразінському університеті перший рік реалізується міжнародний проєкт EURIDICE (Європейська інклюзивна освіта для цифрового суспільства, соціальних інновацій та глобального громадянства) за підтримки Європейського Союзу в межах програми Еразмус+. 

EURIDICE має надзвичайно потужний консорціум, який складається з одинадцяти університетів-партнерів з усієї Європи, двох цифрових дослідницьких центрів передового досвіду, двох соціально орієнтованих культурних інститутів, шести малих та середніх підприємств, а також чотирьох асоційованих університетів-партнерів, три з яких — з Глобального Півдня.

Каразінський університет як партнер та учасник проєкту EURIDICE розробляє та імплементує спільні міжнародні освітні програми з цифрового суспільства, соціальних інновацій та глобального громадянства.

У червні 2024 року була проведена серія надзвичайно цікавих експертних лекцій англійською мовою фахівцями Каразінського університету: 

А вже в жовтні 2024 року Каразінський університет разом з партнерами запропонує магістрам цікаві модулі для навчання, стипендіальні та проєктні можливості, підвищення кваліфікації для викладачів та представників бізнесу та багато іншого.

Більше про проєкт та можливості тут.

А також стежте за новинами у Facebook.

Текст: Олена Миколенко

останні Новини

Архів новин
Корисні посилання