Продовжено співпрацю Каразінського з Харківським обласним центром соціальних служб

25 вересня 2023 року
Освіта

З жовтня 2023 року продовжиться співпраця Каразінського університету та Харківського обласного центру соціальних служб у сфері підвищення кваліфікації соціальних працівників відповідних структурних підрозділів місцевих територіальних громад Харківщини. 

Упродовж останніх років, зокрема і в умовах воєнного стану, завдяки кафедрі соціології управління та соціальної роботи соціологічного факультету і за організаційної роботи центру післядипломної освіти створено ефективний механізм проведення лекційних та практичних занять для відповідної категорії потенційних здобувачів неформальної освіти. 

Під час робочої зустрічі з представниками Харківського обласного центру соціальних служб директор центру післядипломної освіти Михайло Татаринов обговорив питання особливостей освітнього процесу впродовж 2023/2024 навчального року, зміст та напрями занять для потенційно зацікавлених слухачів.

Також визначено специфікацію навчання слухачів із жовтня 2023 року на базі центру післядипломної освіти Каразінського університету.





останні Новини

Архів новин
Корисні посилання