Пішов із життя доцент навчально-наукового інституту «Інститут державного управління» Анатолій Тамм: університет співчуває

29 травня 2023 року
Освіта

25 травня 2023 року пішов з життя доцент кафедри соціальної і гуманітарної політики навчально-наукового інституту «Інститут державного управління» Анатолій Євгенович Тамм.

Вихованець історичного факультету Харківського національного університету імені В. Н. Каразіна, він розпочав викладати в навчально-науковому інституті «Інститут державного управління» вже зрілим фахівцем, відомим та шанованим професіоналом. 

Роботі в навчально-науковому інституті Анатолій Євгенович присвятив рівно 20 років. З першого і до останнього дня його відзначали надзвичайна працездатність, відповідальне ставлення до посадових обов’язків, повага до колег-викладачів та студентського товариства.  

Анатолій Євгенович є автором численних наукових публікацій, методичних розробок в галузі соціального та гуманітарного розвитку, його заняття завжди були популярними як серед зовсім юних студентів, так і серед досвідчених слухачів-практиків. Глибоке розуміння суспільних проблем він поєднував із талантом педагога, здатним адаптувати найскладніші навчальні завдання до аудиторії будь-якого рівня підготовки.

Відкритість у спілкуванні, делікатність, людська щирість та готовність прийти на допомогу у розв’язанні професійних та життєвих проблем вирізняли Анатолія Євгеновича, завжди були органічними рисами його вдачі. 

Висловлюємо співчуття рідним та близьким Анатолія Євгеновича. Добра пам’ять про світлу людину, чудового викладача та надійного друга назавжди залишиться в серцях всіх, хто його знав!

 

останні Новини

Архів новин
Корисні посилання