Ольгу Вовк нагороджено грамотою департаменту культури і туризму Харківської обласної військової адміністрації

29 вересня 2023 року

27 вересня 2023 року в Харкові відбувся урочистий захід з нагоди Всесвітнього дня туризму та Дня туризму в Україні, організований обласним комунальним закладом «Харківський організаційно-методичний центр туризму». 

Зі словами привітання до присутніх звернулися заступниця голови Харківської обласної ради Валерія Дзюба, директор департаменту культури і туризму Харківської обласної військової адміністрації Едуард Павленко, заступниця директора департаменту міжнародного співробітництва Харківської міської ради Юлія Згурська, директорка обласного комунального закладу «Харківський організаційно-методичний центр туризму» Валентина Холодок.

Цього дня з нагоди свята були вручені нагороди представникам туристичної сфери та тим, хто своїми діями робить внесок у її розвиток. 

Зокрема, грамотою департаменту культури і туризму Харківської обласної військової адміністрації за високий професіоналізм, патріотизм, відданість справі в умовах збройної агресії російської федерації проти України та з нагоди Всесвітнього дня туризму та Дня туризму в Україні була відзначена заступниця директора центру українських студій та краєзнавства Ольга Вовк.

Вітаємо Ольгу Ігорівну з цією відзнакою! Бажаємо натхнення та подальших успіхів на ниві вивчення, збереження та популяризації історико-культурної спадщини Харківщини.

останні Новини

Архів новин
Корисні посилання