Каразінці взяли участь у семінарі "Humane entrepreneurship"

27 грудня 2023 року

Факультет міжнародних економічних відносин та туристичного бізнесу отримав великий досвід у проведенні спільного курсу "Humane entrepreneurship" для студентів з Німеччини та України.

Метою курсу стало вивчення сучасного стану HR-підприємництва та розробка кейсів компаній за бізнес-моделями, орієнтованими на людські ресурси. Протягом осіннього семестру студенти працювали в мультикультурних групах над власними кейсами.

20 грудня відбулася презентація цікавих завершальних кейсів, які залучать читачів до вирішення. Учасники повністю заглибилися у кейси Hollywood Writers’ Strike, Good Bread, Brewery та Tesla.

Студенти, які брали участь у семінарі, представляли Університет прикладних наук Південної Вестфалії, Каразінський університет та Технологічний університет Карлсруе. Лекторами курсу були професор Евальд Міттельштедт з FH SWF (Німеччина) та доцент Каразінського університету Олена Миколенко.

Вдячні за успішну співпрацю! Більше інформації про інші проєкти з нашими університетами-партнерами шукайте за посиланням.

останні Новини

Архів новин
Корисні посилання