Каразінці взяли участь у методичному семінарі з медіації в межах проєкту Еразмус+ “MEDIATS”

31 січня 2020 року
Наука

23 січня 2020 року в Каразінському університеті в межах реалізації проєкту Еrasmus+ “MEDIATS” відбувся методичний семінар з медіації, присвячений дисемінації проєкту.

Під час семінару менеджер проєкту, відповідальна в Каразінській школі бізнесу за міжнародне співробітництво Юлія Квітка розповіла про проєкт, його основні цілі та завдання, уже реалізовані заходи, а також про магістерську програму, яка буде імплементована в Каразінській школі бізнесу з вересня 2020 року.

Доцент кафедри управління та адміністрування Каразінської школи бізнесу, учасник проєкту Олена Пархоменко підготувала презентацію загалом про медіацію, про її особливості в Нідерландах, Іспанії та Латвії, ознайомила із результатами тренінгу з медіації, який проходив у Латвії та Іспанії.

Заступник директора Каразінської школи бізнесу, професор кафедри управління та адміністрування, учасник проєкту Володимир Родченко поділився своїми враженням про навчання та розповів про перспективи цього напряму в Україні.

Про законодавство у сфері медіації в європейських країнах та Україні розповів доцент кафедри цивільно-правових дисциплін юридичного факультету Віктор Савченко.

Текст: Валерія Харченко

останні Новини

Архів новин
Корисні посилання