Каразінці взяли участь у другому модулі програми «Лідери трансформації університетів задля відродження України»

27 листопада 2023 року

Представники Каразінського університету: ректор Тетяна Кагановська, проректор Анатолій Бабічев, виконувач обов’язків декана економічного факультету Віталій Дячек, декан соціологічного факультету Олена Мурадян, директор центру позаосвітньої діяльності Тетяна Чередниченко — взяли участь у другому модулі програми «Лідери трансформації університетів задля відродження України».

Ця програма організована Британською Радою в Україні у партнерстві з Міністерством освіти та науки України та Фондом Президента України з підтримки освіти, науки та спорту. Британський партнер програми — Університет Кардіффа.

Другий модуль програми був присвячений управлінню змінами та стратегуванню в умовах невизначеності. 

У каразінців була можливість по-новому поглянути на підходи до управління університетом відповідно до сучасних викликів, які стоять як перед Україною, так і усім світом. 

Зокрема, на заході було розглянуто різноманітні стратегії у вищій освіті, проведено паралель між університетом та логікою функціонування бізнес-моделі. Спікери акцентували на оптимізації роботи, взятті до уваги ключових показників ефективності, зосередженні саме на цільовій аудиторії університетів — на здобувачах освіти. 

Усе це має допомогти підвищити продуктивність роботи закладів вищої освіти, зробити їх стійкими до актуальних реалій, сучасними, конкурентоспроможними.  

Цей захід вкотре довів, що вища освіта України готова до викликів, є гнучкою, студентоорієнтованою.

Текст: Валерія Харченко

останні Новини

Архів новин
Корисні посилання