Каразінці розпочали навчання в Університеті Регенсбурга за програмою обміну

8 грудня 2023 року
Освіта, Міжнародна діяльність

16 жовтня 2023 року в межах меморандуму про міжнародне співробітництво між Каразінським університетом та Університетом Регенсбурга (Німеччина) розпочалось очне навчання студентів 2 курсу медичного факультету за програмою обміну. 

Студентів прийняв факультет біології та доклінічної медицини на чолі з його деканом, професором Ральфом Вітцгалем.

Наразі студенти мають можливість навчатися у класичному німецькому університеті з доступом до високотехнологічного обладнання для проведення практичних занять з гістології, фізіології та мікробіології, повної бази мікропрепаратів з гістології та банку мікроорганізмів, а також ознайомитися з європейським підходом до медичної освіти. 

Університет привітно зустрів наших студентів і забезпечив їх житлом, доступом до повного державного соціального пакету і можливістю безплатно удосконалювати німецьку мову.

Окрім реалізації освітньої програми за спеціальністю «Медицина» і ознайомлення з її особливостями у провідному європейському закладі вищої освіти, каразінці мають доступ і до насиченої студентської програми, що сприяє налагодженню міжнародних зв’язків та прогресивних проєктів на перехресті наук вже на етапі навчання.

останні Новини

Архів новин
Корисні посилання