Каразінці провели робочу зустріч із заступницею міністра закордонних справ України Іриною Боровець

2 серпня 2024 року
Освіта

30 липня відбулася зустріч представників Каразінського університету із заступницею міністра закордонних справ України Іриною Боровець.

Метою зустрічі стало обговорення актуальних кваліфікаційних запитів і вимог до фахівців у сфері міжнародних відносин, дипломатичної служби та публічної дипломатії, зокрема з подальшою адаптацією освітніх програм та імплементацією в освітній процес.

У зустрічі взяли участь проректор з науково-педагогічної роботи Анатолій Бабічев та представники ННІ «Каразінський інститут міжнародних відносин та туристичного бізнесу» Микола Писаревський і Наталія Вінникова.

У фокусі обговорення — посилення практичної складової підготовки майбутніх фахівців дипломатичних відомств та розширення спектра мовної підготовки стали фокусом обговорення. Серед інших питань розглянули можливість запровадження короткотермінових тренінгових програм для науково-педагогічних працівників, які здійснюють підготовку фахівців у сфері міжнародних відносин.

Також під час зустрічі з керівництвом «Київської школи дипломатичних мистецтв» було обговорено потенціал практик неформальної освіти у підготовці фахівців у сфері міжнародних відносин.

Каразінський університет розуміє важливість міжнародної співпраці та запроваджує різні стратегії щодо покращення навчального процесу. Ми продовжуємо надавати високий рівень освіти майбутнім дипломатам, які працюватимуть заради України!

Текст: Юлія Баглик

останні Новини

Архів новин
Корисні посилання