Каразінський взяв участь у національному семінарі «Дуальна освіта в Україні: проєктний досвід та перспективи впровадження» у межах Erasmus+

7 березня 2023 року

21 лютого 2023 року відбувся в онлайн-форматі національний семінар «Дуальна освіта в Україні: проєктний досвід та перспективи впровадження» в межах реалізації проєкту Easmus+ "Integrating Dual Higher Education in Moldova and Ukraine /COOPERA". 

Під час семінару представники Міністерства освіти і науки України розповіли про загальну ситуацію в Україні щодо імплементації дуальної освіти. 

Кожен університет-партнер з України зробив презентацію щодо реалізації дуальної освіти у своєму університеті. Серед учасників були Університет «КРОК», Одеський національний економічний університет, Ужгородський національний університет та Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, який представляла доцент кафедри управління та адміністрування навчально-наукового інституту «Каразінська школа бізнесу» Олена Пархоменко

Також під час заходу виступила  координаторка проєкту «Дуальна освіта для України» (проєкт USAID «Економічна підтримка України») Сніжана Леу-Севериненко.

Завідувач кафедри інформатики та системної інженерії Технічного університету Молдови Вайоріка Садасевши доповіла про дуальну освіту в Молдові.

Під час семінару також працювало дві секції, присвячені питанням модернізації освіти через партнерство зі стейкхолдерами та досвіду впровадженню дуальної освіти на освітній програмі «Журналістика» в Університеті «КРОК».

 

Текст: Валерія Харченко

останні Новини

Архів новин
Корисні посилання