Каразінський відкрив нову клінічну базу в ДУ «Інститут патології хребта та суглобів ім. проф. М. І. Ситенка НАМН України»

14 листопада 2023 року

13 листопада 2023 року за участю ректорки Каразінського університету Тетяни Кагановської, проректора Анатолія Бабічева та декана медичного факультету Тетяни Лядової було офіційно відкрито роботу нової клінічної бази медичного факультету — ДУ «Інститут патології хребта та суглобів ім. проф. М. І. Ситенка НАМН України»!

Від інституту гостей вітали директор Станіслав Бондаренко, заступник директора з наукової роботи Інга Федотова, головний лікар Микола Лізогуб і заступник директора з адміністративно-господарчої частини Муртаз Бігвага.

Подія національного масштабу — єднання одного з кращих класичних університетів та провідної науково-дослідної установи у сфері ортопедії та травматології в єдину команду однодумців з метою створення унікальних умов для навчання майбутніх лікарів, провадження спільної науково-дослідної діяльності та формування кращої в Україні школи післядипломної освіти для лікарів ортопедів-травматологів і лікарів інших спеціальностей!

Офіційне відкриття клінічної бази Каразінського університету в ДУ «Інститут патології хребта та суглобів ім. проф. М. І. Ситенка НАМН України» з одночасною акцептацією договору про дружбу, партнерство та спільну науково-дослідну діяльність пройшло у неймовірно дружній, теплій атмосфері, у колі однодумців.

Щиро вдячні адміністрації інституту за теплу зустріч, прийняття освітніх ініціатив університету та прагнення до співпраці! Впевнені, що сьогодні два провідних науково-дослідних заклади регіону зробили перший маленький, але дуже значущий крок на шляху до великого майбутнього.

останні Новини

Архів новин
Корисні посилання