Каразінський університет — серед учасників конференції Європейської асоціації міжнародної освіти

14 вересня 2022 року
Міжнародна діяльність

13–16 вересня 2022 року Європейська асоціація міжнародної освіти (EAIE) проводить 32-гу щорічну міжнародну конференцію з інтернаціоналізації вищої освіти.

Конференція — наймасштабніша освітня подія в Європі, присвячена питанням залучення до навчання іноземних студентів, розвитку академічної мобільності, розширенню міжнародних зв’язків університетів-учасників, пошуку нових партнерів для дієвої міжнародної співпраці тощо.

Каразінський університет продовжує розширення своєї міжнародної активності з метою пошуку нових, перспективних можливостей, важливих для підтримки університетської спільноти, української освіти й науки в складних умовах війни та подальшого повоєнного відновлення та розвитку. Тому в роботі конференції взяла участь й делегація університету на чолі з ректором, професором Тетяною Кагановською.

Загалом Україну на конференції представляє команда з Міністерства освіти і науки України, Українського державного центру міжнародної освіти, Національного Erasmus+ офісу в Україні та Каразінського університету.

На цьогорічній конференції, окрім традиційних форматів, передбачені сесії щодо співпраці в межах Програми Європейського Союзу Erasmus+. Каразінська делегація запланувала двосторонні зустрічі щодо проблем рейтингування університетів в умовах війни, а також спілкування з партнерами біля інформаційного стенду, що демонструє можливості українських університетів.

останні Новини

Архів новин
Корисні посилання