Каразінський провів науково-практичний семінар для педагогів закладу освіти Салтівського району м. Харкова

5 січня 2024 року

4 січня 2024 року в «ЕрміловЦентрі» Каразінського університету відбувся науково-практичний семінар за темою «Компетентнісний підхід у роботі з формувального оцінювання» у межах реалізації завдань меморандуму про співпрацю між Харківським національним університетом імені В. Н. Каразіна та Управлінням освіти адміністрації Салтівського району Харківської міської ради» та договором про співпрацю комунального закладу «Харківський ліцей № 167 Харківської міської ради» з університетом.

Під час заходу презентовано основні напрями освітньої, наукової та дидактичної діяльності у 2024 році Каразінського університету для педагогічних працівників, управлінських кадрів закладів загальної середньої освіти за різноманітними напрямами.

Учасники заходу вшанували пам’ять хвилиною мовчання загиблих захисників України та харків’ян й мешканців області з 24 лютого 2022 року.

Практичну складову семінару провів директор центру післядипломної освіти Михайло Татаринов, який розкрив засади компетентнісного підходу в освітньому процесі для забезпечення навчання здобувачів загальної середньої освіти в умовах формувального оцінювання, підготовки учнів випускних класів до проходження НМТ у 2024 році. 

Учасники заходу виконали низку практичних вправ щодо реалізації під час проведення уроків та в методичній діяльності принципів компетентнісного підходу згідно з вимогами принципів «Нової української школи», модельних програм для учнів класів основної школи та ефективності організації й проведення у класах старшої профільної школи занять з ефективної підготовки до НМТ з відповідних предметів випускників 11–х класів.

Директор ліцею Оксана Пліско та учасники семінару — педагоги–практики — обмінялися думками з актуальних питань організації, проведення та корегування сучасної освітньої, методичної та виховної діяльності та висловили слова подяки адміністрації Каразінського університету за якість проведення цього науково-практичного семінару.

Наприкінці роботи семінару Михайло Татаринов вручив учасникам сертифікати про участь у цьому практикоорієнтованому заході.



останні Новини

Архів новин
Корисні посилання