Гуманітарна допомога від Університету Павла Йозефа Шафарика в Кошицях

17 квітня 2022 року

Багато європейських університетів, освітніх і дослідницьких інституцій виступили з ініціативами на підтримку викладачів, студентів і працівників Каразінського університету, які опинились у складних життєвих обставинах внаслідок війни. Наші викладачі й науковці постійно отримують пропозиції допомоги від своїх європейських партнерів, що не обмежуються лише особистими зв’язками, налагодженими завдяки спільним проєктам, розпочатим у довоєнний час.

Нещодавно Каразінський отримав понад 10 тонн гуманітарної допомоги від Університету Павла Йозефа Шафарика в Кошицях (Словаччина) в межах міжнародного проєкту «Майбутнє державного управління» (“Future of Public Administration”), присвяченого впровадженню принципів належного управління, сприянню громадської доброчесності та підзвітності представників державного управління.

За ініціативи проєктних команд обох університетів було вирішено спрямувати понад 10 000 євро в межах бюджету проєкту на гуманітарну допомогу, якою вже найближчим часом зможуть скористатися не лише представники Каразінського університету, а й інші мешканці нашого міста. Отримання гуманітарної допомоги стало можливим завдяки програмі співпраці та дружби між містами-побратимами Харковом та Кошице, що забезпечило максимально ефективний та оперативний логістичний супровід вантажу.

Уся університетська корпорація висловлює щиру вдячність колегам і партнерам з Університету Павла Йозефа Шафарика в Кошицях, а також адміністраціям міст Кошице та Харків не лише за дієву та швидку допомогу, а насамперед за яскравий приклад перемоги гуманізму й солідарності над варварством і жорстокістю.

Разом ми обов’язково переможемо!

останні Новини

Архів новин
Корисні посилання