До обговорення проєкту Колективного договору між адміністрацією та трудовим колективом Харківського національного університету імені В. Н. Каразіна на 2020–2024

20 грудня 2019 року

Проєкт Колективного договору між адміністрацією та трудовим колективом Харківського національного університету імені В. Н. Каразіна на 2020–2024 роки створено на основі попереднього Колективного договору на 2015–2019 роки з урахуванням усіх змін та доповнень, які внесено протягом 2015–2018 років.

Зміни, які внесені до запропонованого проєкту Колективного договору, мають здебільшого редакційний характер з метою уточнення деяких формулювань та узгодження їх з нормативними документами.

Усі соціальні гарантії, передбачені попереднім Колективним договором, збережені в повному обсязі.

У цьому документі наведено текст пунктів Колективного договору, які зазнали суттєвих змін. Зокрема це стосується пунктів 11.5 та 11.6 основного тексту договору та додатків 1 (Комплексні заходи з охорони праці у Харківському національному університеті імені В. Н. Каразіна на 2020 рік), 2 (Положення про соціальний захист працівників університету), 4 (Положення про преміювання), 9 (Список професій і посад працівників, робота яких пов’язана з підвищеним нервово-емоційним та інтелектуальним навантаженням або виконується в особливих природних географічних і геологічних умовах та умовах підвищеного ризику для здоров’я, що дає право на щорічну додаткову відпустку за особливий характер праці).

останні Новини

Архів новин
Корисні посилання