До Каразінського завітали молодіжний делегат України до ООН Денис Ганжа та член Європейської демократичної молодіжної мережі Євген Петров

7 грудня 2022 року
Освіта

Сьогодні університет відвідали молодіжний делегат України до ООН Денис Ганжа та член Європейської демократичної молодіжної мережі Євген Петров.

Хлопці є студентами факультету міжнародних економічних відносин та туристичного бізнесу, активно волонтерять, є громадськими активістами, зокрема опікуються питаннями молодіжної політики: Денис Ганжа — молодіжний делегат України до ООН, засновник та голова громадської організації «Платформа публічної дипломатії»; Євген Петров — член Європейської демократичної молодіжної мережі, генеральний секретар громадської організації «Платформа публічної дипломатії», військовий кореспондент.

З метою обговорення спільних проєктів й ініціатив з Каразінським університетом студенти зустрілися з проректором Антоном Пантелеймоновим, деканом факультету міжнародних економічних відносин та туристичного бізнесу Валерієм Рєзніковим.

Денис Ганжа ознайомив із основними напрямами, якими вони наразі займаються: молодіжна політика, дипломатія, медіа. Також він додав, що у них є можливість надавати гранти на реалізацію молодіжних ініціатив.

Під час зустрічі учасники окреслили перспективи та особливості підтримки Каразінського в умовах російської воєнної агресії.

Антон Пантелеймонов акцентував на тому, що попри всі випробування, Каразінський залишається в Харкові та продовжує свою освітню, наукову та просвітницьку діяльність.

«Впізнаваність університету базується на таких засадах: освітня складова (репутація наших випускників серед роботодавців і загалом як успішних людей), наукові здобутки, публікаційна активність, медійна складова», — зауважив він і закликав хлопців за можливості долучитися до медійної кампанії та поширювати інформацію про Каразінський на всіх міжнародних майданчиках.

Текст: Валерія Харченко

останні Новини

Архів новин
Корисні посилання