Зустріч адміністрації з Надзвичайним і Повноважним Послом Індії в Україні Й. В. Харшем Кумаром Джейном та Другим секретарем з консульських та освітніх питань

9 вересня 2022 року

Відбулась зустріч ректора Каразінського університету Тетяни Кагановської і проректора Анатолія Бабічева з Надзвичайним і Повноважним Послом Індії в Україні Й.В. Харшем Кумаром Джейном та Другим секретарем з консульських та освітніх питань.

Під час зустрічі були обговорені питання подальшої співпраці між Каразінським університетом та Індією. Зокрема, важливим питанням під час зустрічі були організації подальшого освітнього процесу для студентів-громадян Індії. Обговорили організації частково дистанційного навчання, мобільності студентів до університетів інших країн, організації офлайн медичних практик на базі закордонних клінік, створення закордонних відокремлених структурних підрозділів університету.

В результаті зустрічі були досягнуті домовленості щодо поглиблення міжнародної співпраці, розробки нових підходів і методів з організації освітнього процесу в рамках рекомендацій Національної медичної комісії Індії.

останні Новини

Архів новин
Корисні посилання