Завідувач кафедри молекулярної і медичної біофізики Володимир Берест — серед учасників IT Ukraine Education Summit 2022

28 жовтня 2022 року
Освіта

20 жовтня 2022 року відбулася знакова для ІТ-освіти подія — IT Ukraine Education Summit 2022, у якому взяли участь 29 спікерів та понад 500 учасників в онлайн-режимі.

IT Ukraine Education Summit 2022 зібрав висококваліфікованих експертів ІТ-індустрії, представників держави, бізнесу та навчальних закладів. Своїм досвідом, знаннями та прогнозами поділилися спікери відомих ІТ-компаній, зокрема SoftServe, Sigma Software, ЕРАМ, GlobalLogic, освітніх закладів KSE, DAN.IT Education, Mate Academy, STEM-школа INVENTOR, SET University, а також представники Міністерства науки і освіти України, Каразінського університету, Українського католицького університету, Київського національного університету імені Тараса Шевченка, регіональних ІТ-кластерів і багато інших.

На панельній дискусії «Практичні інструменти щодо підвищення якості вищої освіти (досвід учасників проєкту Teachers Internship)» виступав завідувач кафедри молекулярної і медичної біофізики факультету радіофізики, біомедичної електроніки та комп’ютерних систем Володимир Берест.

Він розповів про досвід організації якісної підготовки майбутніх ІТ-фахівців на факультеті радіофізики, біомедичної електроніки та комп’ютерних систем у межах неканонічних комп’ютерних спеціальностей: 105 Прикладна фізика та наноматеріали (освітня програма «Радіофізика, біофізика та комп’ютерні системи») та 153 Мікро- та наносистемна техніка (освітня програма «Біомедична електроніка та комп’ютерні системи»).

У своєму виступі Володимир Берест акцентував на необхідності формування проєктного мислення у здобувачів освіти, проблемно-орієнтованого модельного підходу до розв’язання професійних завдань, розповів про позитивний досвід залучення студентів факультету радіофізики, біомедичної електроніки та комп’ютерних систем до виконання R&D-проєктів.

Текст: Валерія Харченко

останні Новини

Архів новин
Корисні посилання